به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، طائی زاده، پیش از ظهر امروز در نشست یبا اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری همایش باز آفرینی محتوای دینی در فضای مجازی، گفت: توانمند سازی طلاب در فضای مجازی از مباحثی است که این روزها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و باحساسیت خاصی نیز دنبال می شود.
رئیس مرکز فنآوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران افزود: این توانمند سازی به صورت مؤثر در بخشی های مهارت ابزار و محتوای و نوشتن است.
وی با بیان اینکه مرکز خدمات حوزه علمیه در عرصه فضای مجازی و وبلاگ نویسی، فعالیت های 11 ساله در عناوین مختلف برگزاری دوره ها و کارکاها وبلاگ نویسی داشته، اظهار داشت: مسئولین مرکز علمیه خواهران نیز در تلاشند بتوانند کارهای فاخری در عرصه فضای مجازی از سوی اساتید و طلاب خواهر شاهد باشند.
طائی زاده گفت: موضوع دوم در بحث فضای مجازی نویسندگی و تسلط بر مفاهیم است. در این بخش 170 کارگاه در کشور برگزار شده و یکی از اهداف ما تربیت اساتید بوده است.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، افزود: در فضای مجازی این مرکز دارای دو شبکه کوثر نت و کوثر بلاگ است و توانست کارهای خوبی از سوی طلاب شاهد باشد.
وی اظهار داشت: همایش باز آفرینی محتوای دینی، دومین همایشی است که در استان یزد به عنوان سبک دینی و روایت گری زن مسلمان در فضای مجازی برگزار می شود.
طائی زاده گفت: هدف از این همایش این بوده که محدود به حوزه های علمیه نباشد و همه افراد بتوانند در این موضوع شرکت کنند و اقدام به نوشتن و ارسال مقاله در فضای مجازی و وب نمایند.
رئیس مرکز فنآوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران افزود: هدف اصلی طرح ایده این است که به زن مسلمان کمک می کند تابهتر بتواند زندگی خود را اداره و فرزندان را تربیت کند.
وی عنوان کرد: همایش 17اسفند برگزار شود و در قالب وبلاگ، کوتاه نوشت، کوثر نت و کام نت ها خواهد بود و از شاخصه اصلی از بین 36هزار اثر، 400 اثر به مرحله داوری رسیده، تولید محتوای دینی درقالب های مختلف بوده است که 3 اثر قابل تقدیر و از 5 نفر در روز همایش تجلیل خواهد شد.
40/313